Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
495 грн.

Dr. Sorbie Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo Глибоко очищуючий шампунь, 75 мл НФ-00026699

Вже в дорозі
Виробник: Dr.Ѕогbiе
Модель: НФ-00026699
Відгуки: (0)
Очікування 2-3 дні
495 грн.

Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo Глибоко очищуючий шампунь


Dr. Sorbie Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo - це шампунь, що глибоко очищає, створений для видалення хлору та інших забруднень з волосся.

Шампунь містить спеціальні активні компоненти, які допомагають ефективно очистити волосся від хлору, солей та інших шкідливих речовин, які можуть накопичуватися на волоссі. Він також може містити зволожуючі та поживні інгредієнти, які сприяють здоровому та сильному зовнішньому вигляду волосся.

Спосіб використання шампуню дуже простий. Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся і спіньте його масажними рухами. Поступово розподіліть по всій довжині волосся, щоб досягти оптимального очищення. Потім ретельно змийте шампунь теплою водою.

Dr. Sorbie Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo - це шампунь, що глибоко очищає, який допомагає видалити хлор та інші забруднення з волосся. Шампунь містить спеціальні активні компоненти для ефективного очищення та може містити зволожуючі інгредієнти. Рекомендується нанести шампунь на вологе волосся, спінити і ретельно змити теплою водою.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари