Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
320 грн.

Dr. Sorbie Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo Глибоко очищуючий шампунь (розлив) 100 мл НФ-00024025

Вже в дорозі
Виробник: Dr.Ѕогbiе
Модель: НФ-00024025
Відгуки: (0)
Немає в наявності
320 грн.

Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo Глибоко очищуючий шампунь (розлив) 100 мл


Dr. Sorbie Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo - це шампунь, що глибоко очищає, розроблений для видалення хлору та інших забруднень з волосся.

Шампунь містить спеціальні інгредієнти, які допомагають ефективно очистити волосся від хлору, солей та інших шкідливих речовин, які можуть накопичуватись на волоссі. Він також може містити зволожуючі компоненти, які допомагають пом'якшити та зволожити волосся.

Спосіб використання шампуню простий. Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся і масажуючими рухами спіньте. Залиште шампунь на волоссі на кілька хвилин, щоб він міг ефективно очистити волосся. Потім ретельно змийте шампунь теплою водою.

Dr. Sorbie Deep Cleansing Anti Chlorine shampoo - це шампунь, що глибоко очищає, який допомагає видалити хлор та інші забруднення з волосся. Шампунь містить спеціальні інгредієнти для ефективного очищення, а також може містити зволожуючі компоненти. Рекомендується нанести шампунь на вологе волосся, масажувати і залишити на кілька хвилин, а потім ретельно змити теплою водою.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані статті
01.01.1970
..