Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
864 грн.

Framesi Morphosis Ultimate Care Conditioner Ревіталізуючий кондиціонер для волосся, 250 ml НФ-00014081

Виробник: Framesi
Модель: НФ-00014081
Відгуки: (7)
В наявності
864 грн.
Купити в один клік

Ревіталізуючий кондиціонер для волосся Ultimate Care Conditioner, 250 ml

Багатий склад засобу сприяє максимальному пом'якшенню, зволоженню і сяйву волосся. Завдяки інноваційним технологіям активні компоненти глибоко проникають всередину волосся, роблячи його більш шовковистим, гладким і доглянутим. Створено з технологією захисту кольору Color-Save, містить Total-Care Complex і екстракт квітів лотоса.

Всі засоби класу ЛЮКС повертають волоссю їх природну красу за кілька хвилин. Глибоке зволоження волосся і шкіри голови, відновлення кутикули і вирівнювання поверхні волоса - в цьому екстраординарна сила Morphosis Ultimate Care. Миттєвий видимий результат досягається завдяки досконалій гармонії між природними компонентами і досягненнями передової косметології. Нова лінія на основі рідких кристалів, пептидів і інноваційної форми вітаміну С відповідає найвищим стандартам якості сучасного догляду за волоссям.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
7
0
0
0
0
Діана
Діана
11.11.2020
Моя оцінка:
Крутий продукт. Запах просто бомба, волосся гладке, не пушиться, не жирнить, гарно зволожує і росплутує. Я задоволена, буду брати ще.
Марина
Марина
13.09.2020
Моя оцінка:
Брать нужно в комплексе с шампунем, тогда увидите супер результат на сухих, обесцвеченных, пористых волосах. Состав отличный, просто клад полезностей для волос. Моя твердая 10 из 10! Рекомендую.
Оксана
Оксана
11.07.2020
Моя оцінка:
Заказываю уже во второй раз. Как для меня, бальзам просто потрясающий. Пробовала менять на другие более экономные варианты и вернулась к этому.
Евгения
Евгения
08.07.2020
Моя оцінка:
Прям влюбилась в этот кондиционер, отлично изнутри увлажняет волосы, при этом восстановливает, после сушки волосы прям шелк, хочу взять эту серию в дополнение с шампунем и маской.
Катя
Катя
03.07.2020
Моя оцінка:
Зазвичай на кондиціонерах не економлю, бо в мене довге волосся і усі, що в мене були недостатньо зволожували волосся. Цей продукт дуже економний, густий, буває ще потім використовую маску, але можу сказати що і без маски, тільки кондиціонер та шампунь роблять чудо з моїм волоссям. Волосся не пушиститься, лежить волосинка до волосинки, зволожене і виглядає наче я тільки вийшла з салону. Задоволена повністю!

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари