Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
2 425 грн. 2 061 грн.

Global Keratin Shield UV/UVA Shampoo Шампунь для фарбованого волосся, 650 ml НФ-00014553

Акційний товар
Виробник: Global Keratin
Модель: НФ-00014553
Відгуки: (0)
В наявності
2 425 грн.
-15%
2 061 грн.
Об'єм:
240 ml
650 ml
Купити в один клік

Global Keratin ( Глобал Кератин ) Шампунь для фарбованого волосся Shield UV/UVA Shampoo

Спеціальний шампунь для фарбованого волосся здатний продовжити яскравість і блиск пігменту в кожному волоску. Згубна дія ультрафіолетових променів, стійких барвників і хімічних компонентів в складах догляду засобів може пошкодити структуру волосся і привести до передчасного вицвітання фарби. Основа догляду за локонами складається з шампуню і кондиціонера. Завдяки цим засобам ваша зачіска буде завжди виглядати немов після відвідування салону.

Компанія GKhair піклується про ваше волосся, особливу увагу приділяючи забарвленим. Спеціально для тих, хто любить експериментувати з кольором, була розроблена лінійка JUvexin Color Protection. Особливий шампунь і кондиціонер для фарбованого волосся дбайливо впливають на кожне пасмо окремо. У складі цих засобів немає шкідливих сульфатів і парабенів - ваше волосся завжди виглядають чудово, а також захищені від дії ультрафіолетових променів. Корисний компонент JUvexin наповнює кожен локон здоров'ям і блиском!

Завдяки цьому шампуню волосся знаходяться під постійним захистом, зволожуються і насичуються силою з кожним застосуванням. Інноваційна формула з компонентом JUvexin і сумішшю білків підтримує здоровий вигляд, дивовижне сяйво і блиск ваших локонів. Шампунь гарантує насичений колір вашої зачіски на тривалий час!


Теги: шампунь для фарбованого волосся, шампунь для волосся

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари