Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
908 грн. 772 грн.

Helen Seward ArganElisir di Bellezza Арганова маска, 250 мл. НФ-00011258

Акційний товар
Виробник: Helen Seward
Модель: НФ-00011258
Відгуки: (0)
В наявності
908 грн.
-15%
772 грн.
Купити в один клік

Helen Seward ArganElisir di Bellezza Арганова маска, 250 мл.

Зволожуюча арганова маска для всіх типів волосся Helen Seward Argan Elisir Mask - це знахідка серед засобів догляду за волоссям, на основі натурального органового масла. Спеціально розроблений і запатентований в Італії комплекс вітамінів і мінералів - Omegablue®, гарантовано забезпечує глибоке харчування вашого волосся та насичення його енергією. Маска має відновлюючу і "вигладжуючу" дію: вона надає волоссю блиск і шовковистість.

Маску рекомендуємо використовувати з зволожуючим шампунем та аргановим маслом Argan Elisir Oil, дія яких у комплексі сприятиме глибокому живленню та зволоженню, а також оновлять структуру вашого волосся.

Докладніше про склад маски та її склад.

Арганова олія. Арганова олія є цінною рослинною олією, яка в силу своїх численних властивостей протягом тисяч років використовується в косметичних препаратах. Зовсім недавно була доведена його ефективність також в області лікування та догляду за волоссям. Арганове масло має унікальну за своїм хімічним складом композицією, яка складається з:

  • Есенціальних жирних кислот, зокрема OMEGA-9, з поживною та тонізуючою дією.
  • Сквалена, натурального компонента гідроліпідної плівки, із захисною дією.
  • Фітостеролів та токоферолів: для активної боротьби з радикалами.

Omegablue® - це новий натуральний інгредієнт, розроблений та створений як агент з реструктуризації волокна волосся, який успішно використовується у продуктах компанії Helen Seward, призначених для щоденного захисту волосся. Унікальне за своїм складом масло - шовковисте на дотик і багате ненасиченими жирними кислотами OMEGA-3 і OMEGA-6 - утворює бар'єр, що відновлює, захищає від агресивних зовнішніх впливів волосся і шкіру голови.

Переваги використання Argan Elisir Mask:

  • Глибоке харчування, насичення волосся енергією;
  • Відновлююча дія - надає блиску та шовковистості волоссю;
  • Забезпечує відмінну "вигладжуючу" дію по всій довжині;
  • Миттєвість дії - волосся відразу стає більш м'яким і легко розчісується.

Omegablue® комплекс. Складається з натурального екстракту насіння диких чорниць.

Завдяки вітаміну Е, Omegablue® захищає волосся від вільних радикалів, запобігає передчасному старінню волосяного волокна, надовго зберігає косметичне забарвлення. Співпраця з INDENA, італійською компанією-лідером у дослідженнях нових інгредієнтів природного походження, дозволила використати цей цінний природний актив у галузі трихології при виробництві косметики для волосся.


Застосування зволожуючої арганової маски: після використання арганового шампуню - нанести необхідну кількість маски на трохи підсушене рушником волосся, помасажувати, а потім ретельно промити теплою проточною водою. У випадках, якщо ваше волосся сильно пошкоджене - залишити маску на 5-7 хвилин, а потім також ретельно промити.У цьому випадку рекомендуємо додати кілька крапель арганового масла до маски під час нанесення продукту.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
20.08.2024
Helen Seward. Ультразвукова та інфрачервона холодна праска для відновлення та лікування волосся.
Helen Seward. Ультразвукова та інфрачервона холодна праска для відновлення та лікування волосся.
З використанням ультразвукової та інфрачервоної технологій, цей професійний інструмент проникає глибоко в структуру волосся, забез..