Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
533 грн. 453 грн.

Helen Seward Релаксуючий шампунь RADIANT Relax Shampoo 2/S1 НФ-00011176

Акційний товар
Вже в дорозі
Виробник: Helen Seward
Модель: НФ-00011176
Відгуки: (0)
Немає в наявності
533 грн.
-15%
453 грн.

Релаксуючий шампунь RADIANT Relax Shampoo 2/S1


Шампунь від Helen Seward для неслухняного волосся, із захистом проти забруднень, з олією чорної смородини і POLYFRUCTOL- комплексом. Багата косметична формула, яка вирівнює неслухняне волосся, пропонує делікатне очищення, повне видалення пилу, і гарантує слухняність в'юнких і таких, що не піддаються укладці волосся. Збільшує гладкість і керованість волосся, надаючи чудовий блиск і шовковистість.

Косметичне очищення. Аналог катіонного полісахариду, отриманий з гуарової смоли, природний ресурс, що поновлюється, збагачує формулу, захищаючи волос, надаючи йому силу. У комбінації з останнім поколінням аналога амінофункціонального силікону забезпечує відмінний косметичний ефект. Косметична дія формули представлена полімером, який чинить кондиціонуючу дію на в'юнке, неслухняне волосся, надаючи гладкість, зволоженість, слухняність і блиск.

Ніжна очищаюча дія. Пави були ретельно відібрані, щоб надати формулі очищаючу дію, підходить для усіх типів шкіри.

Щоденний шампунь для неслухняного волосся. Ніжно пом'якшує волосся, вигладжує кутикулу волосся, надає блиск волоссю, дисциплінує завиток. Рекомендований для щоденного використання.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.