Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
470 грн.

Inebrya Інтенсивна поживна маска для блонду Inebrya Blonde Miracle Nectar, 250 мл НФ-00022744

Виробник: Inebrya
Модель: НФ-00022744
Відгуки: (0)
В наявності
470 грн.
Купити в один клік

Inebrya Blonde Miracle Nectar - Інтенсивна поживна маска для блонду, 250 мл

Опис продукту

Inebrya Blonde Miracle Nectar - це інтенсивна поживна маска, розроблена спеціально для доглядуза фарбованим та пошкодженим світлим волоссям. Завдяки унікальній формулі, збагаченій цінними компонентами, ця маска глибоко живить, відновлює та захищає блонд.

Основні характеристики:

Інтенсивно живить і відновлює пошкоджене світле волосся Запобігає появі жовтизни та підтримує холодні відтінки блонду Розгладжує лусочки, повертає волоссю гладкість і шовковистість Захищає від негативного впливу навколишнього середовища Збагачена цінними інгредієнтами, такими як кератин, пантенол та екстракт бузку

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на чисте вологе волосся, рівномірно розподіливши від коренів до кінчиків. Залишіть на 5-10 хвилин, щоб інгредієнти проникли всередину волосся. Ретельно змийте теплою водою. Використовуйте 1-2 рази на тиждень для максимального ефекту.

Результат використання:

Після регулярного застосування маски волосся стає м'якшим, блискучішим та більш слухняним. Відновлюється структура пошкодженого волосся, а колір набуває яскравості та холодних відтінків блонду. Inebrya Blonde Miracle Nectar - ідеальний помічник у догляді за вашим світлим волоссям!

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.