Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
583 грн.

Insight Шампунь проти жирної шкіри голови Rebalancing Shampoo, 400 ml НФ-00013817

Виробник: Insight
Модель: НФ-00013817
Відгуки: (7)
В наявності
583 грн.
Купити в один клік

Шампунь проти жирної шкіри голови Insight Rebalancing Shampoo

Шампунь Insight Rebalancing Shampoo - це справжнє диво для шкіри голови, яка швидко стає жирною. Він забезпечує бережне очищення волосся та шкіри голови, роблячи їх свіжими та здоровими.

Завдяки унікальному складу з натуральними інгредієнтами, цей шампунь не тільки регулює роботу сальних залоз, а й пом'якшує та зволожує шкіру голови, запобігаючи її подразненню та лущенню.

Основою формули є екстракти білого чаю та лайки, які надають антибактеріальну дію та зменшують вироблення шкірного жиру. Крім того, шампунь містить м'які поверхнево-активні речовини, які забезпечують делікатне очищення волосся та шкіри голови без їх пересушування.

Інсайт Ребалансінг Шампунь - це ідеальний вибір для тих, хто хоче позбутися від надлишкового жирності волосся та шкіри голови, не пошкоджуючи їх здоров'я.
Завдяки цьому шампуню ви зможете насолоджуватися свіжим та здоровим виглядом волосся на довгий час.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
7
0
0
0
0
Таня
Таня
02.08.2020
Моя оцінка:
Понравился шампунь! Разница видна спустя 2 недели использования, стала реже мыть голову, даже появился прикорневой объем.
Елена
Елена
22.07.2020
Моя оцінка:
Подскажите пожалуйста, если волосы склонные к жирности (но не могу сказать ,что очень жирная кожа, т.е мою голову через день). Этот шампунь использовать как постоянный или нужно чередовать? Мне мой мастер советовала, но сказала, что лучше чередовать. Если да, то с каким посоветуете?
Олена
Олена
20.07.2020
Моя оцінка:
Хороший шампунь, мені підійшов. Свербіння і лущення пройшли вже через тиждень.
Лера
Лера
07.06.2020
Моя оцінка:
Покупала шампунь по хорошим отзывам и очень угадала. Промывает волосы классно, я довольна.
Варя
Варя
19.05.2020
Моя оцінка:
Шампунь відмінно вимиває жирне волосся. Мені вистачає чистоти на 2 дні, але зате ці 2 дні я ходжу з дійсно чистою головою, з іншими шампунями може і до вечора першого дня почати жирніти. Буду замовляти ще.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.