Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
1 950 грн.

Intensive mask for curly hair Surface curls intencive mask - Інтенсивна маска для кучерявого волосся Surface curls intencive mask 177 ml НФ-00019918

Виробник: Surfacehair
Модель: НФ-00019918
Відгуки: (0)
В наявності
1 950 грн.
Купити в один клік

Интенсивная маска для вьющихся волос Surface curls intencive mask 177 ml

Приборкувач жорстких, колючих і неслухняних волосся, як прямих, кучерявих так і курчавого волосся. Миттєве наповнення, розгладження і заповнення пір. Застосування догляду Surface Curls на кучерявому волоссі, до складу якого входять масла Какао і Бабассу, забезпечує бездоганне зволоження, живлення, чіткість завитка і легкість розчісування. Масло Какао багато вмістом вітаміну К, за рахунок чого кучеряве волосся стають еластичними і пружними, а поліненасичені кислоти Омега 3 і Омега 6 живлять суху від природи структуру такого волосся. Масло Какао також є чудовим антиоксидантом за рахунок вмісту вітаміну Е. А наявність Магнію в його складі гарантує чіткість завитків як на тонких, так і на жорсткому волоссі. Властивість масла Бабассу танути при температурі тіла, забезпечує максимальне проникнення поживних компонентів масла Какао в структуру волосся, в той же час не обтяжуючи його. Завдяки догляду Surface Curls кучеряве волосся завжди виглядають доглянутими і чітко окресленими.

CURLS INTENSIVE MASK Surface Інтенсивна маска для кучерявого волосся Повертає самим сухим локонам сяйво і блиск! Крім масел Какао і Бабассу, містить більше 30 антиоксидантів, 10 вітамінів, 18 мінералів, 8 есенціальних і 10 неессенціальних амінокислот. Домашній догляд: нанесіть достатню кількість маски на чисте вологе волосся, масажними рухами втирайте продукт, залиште на 60 секунд і змийте великою кількістю води. Якщо хочете отримати довгостроковий ефект наповнення і гладкості можна зробити процедуру запечатування. Можна доповнювати Крем-мусом або іншими стайлінговими продуктами серії Surface Curls, в залежності від того чи хочете ви пряме волосся або завиток. Мгновенное наполнение, разглаживание и заполнение пор. Интенсивная маска для вьющихся, пористых и непослушных волос. Возвращает самым сухим волосам Сияние и Блеск!

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари