Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
1 205 грн.

Комплекс проти сухої і жирної лупи НФ-00006006

Вже в дорозі
Виробник: Rolland UNA
Модель: НФ-00006006
Відгуки: (1)
Немає в наявності
1 205 грн.

Комплекс проти сухої і жирної лупи Una Dandruff Treatment

Лупа - це неприємна і поширена проблема, по-справжньому вирішувати яку здатні далеко не всі косметичні засоби. В основному, вони лише усувають симптоми шкірного захворювання, в результаті якого у коренів волосся утворюються дрібні відлущуючі частинки рогових клітин шкіри. Експерти розробили спеціальний комплекс, який забезпечує інтенсивне лікування будь-яких видів лупи. Una Dandruff Treatment пропонує якісно новий підхід до швидкого і ефективного вирішення делікатної проблеми.

Головним активним компонентом в складі інноваційної формули є крініпан. Він являє собою молекулу останнього покоління, націлену на попередження поширення грибка malassenzia furfur, що викликає лупу. Крім того, склад збагачений натуральними рослинними екстрактами, протеїнами і вітамінами. За рахунок цього комплекс діє максимально делікатно без порушення бактеріальної флори шкіри голови, перешкоджаючи подразненню, лущенню і свербінню, надає зволожуючу і пом'якшувальну, антисептичну та живильну дію.

Теги: Комплекс проти сухої і жирної лупи, відновлення волосся, засоби для волосся

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
Надежда
Надежда
27.04.2020
Моя оцінка:
Средство мне подошло, проблема у меня была видна невооружённым взглядом. Я взяла две ампулы на пробу, так как в эффект особо не верила, консультант меня предупредила, что эффект будет от курса из 12 шт, но я была не уверенна. После использования средства был виден результат. Я не стала ждать окончание второй ампулы и взяла курс. Средство достойное.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари