Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
375 грн. 319 грн.

Lisap Ultimate Plus taming shampoo Розпрямляючий шампунь, 250 ml НФ-00010765

Акційний товар
Вже в дорозі
Виробник: Lisap
Модель: НФ-00010765
Відгуки: (6)
Немає в наявності
375 грн.
-15%
319 грн.

Шампунь для випрямлення в'юнкого волосся Lisap Ultimate Plus


Якщо ви мрієте про розкішно гладке і струменеве волосся, то вам точно знадобиться високоякісний флюїд з функцією термозахисту Lisap Ultimate Straight Fluid. Цей універсальний продукт сприятиме проведенню безпечної процедури витягування пасм за допомогою гарячої праски або фена, а також наситить кожен локон живильними речовинами та живлющою вологою, запобігши ламкості, сухості та перерізу.


Спрей з ненав'язливим ароматом зручно розподіляється по всій поверхні волосся, не надає ефекту обтяження і забезпечує надійний захист від подальшого впливу термоприладів. Доглядає формула продукту збагачена цінними маслами та активними інгредієнтами, які підтримують оптимальний рівень гідробалансу пасм, надають зміцнюючу та відновлюючу дії, а також роблять локони більш слухняними.


Спосіб застосування: пасмо за пасмом рівномірно нанести флюїд на чисте волосся, а потім витягнути його за допомогою круглої гребінця і фена або гарячого прасування.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
6
0
0
0
0
Катя
Катя
14.02.2020
Моя оцінка:
Классный шампунь! Рекомендую!
Галя
Галя
07.08.2019
Моя оцінка:
Волосы у меня непослушные, пушистые, волнистые и не держат укладку.После использования шампуня волосы становится менее пушистый становится более объёмнее. Укладывать и расчесывать легче. Шампунь имеет очень вкусный и приятный (карамельно-цветочный) запах который остаётся на волосах до следующего мытья.

Вероника
Вероника
14.01.2019
Моя оцінка:
влюблена в этот шампунь! Волосы мягкие после него
Соня
Соня
05.05.2018
Моя оцінка:
Решила попробовать шампунь и маску Ultimate Plus от Lisap Milano.Понравилось, что не убегает с волос, как это бывает с жидкими шампунями.Боялась, что разглаживающий шампунь может оставлять после себя ощущение недомытости, но нет - промывает волосы на ура! При этом волосы не персушены, уже на стадии смывания чувствуется, что они смягчились.
Катюша
Катюша
18.07.2017
Моя оцінка:
Чудо шампунь! Моя любимка теперь!

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари