Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
1 679 грн.

OWAY Олія для відновлення волосся Glossy Nectar, 160 ml НФ-00005859

Вже в дорозі
Виробник: Oway - Rolland
Модель: НФ-00005859
Відгуки: (13)
Немає в наявності
1 679 грн.

OWAY Олія для відновлення волосся Glossy Nectar

Oway Glossy Nectar є високоякісною олією для відновлення волосся, яка виготовляється з натуральних інгредієнтів. Цей продукт містить у своєму складі органічні масла макадамії, арганового горіха та масла льону, які допомагають зміцнити волосся та підвищити його еластичність.

Згідно з відгуками користувачів, Оlway Glossy Nectar надає волоссю блиск та гладкість, зменшує посічені кінчики та запобігає електризації волосся. Крім того, ця олія забезпечує зволоження та живлення волосся, що зробить його більш м'яким та блискучим.

Оlway Glossy Nectar можна використовувати як перед миттям волосся, додавши його до маски для волосся, або як закінчуючий догляд після укладання волосся. Цей продукт також має приємний аромат та не містить шкідливих речовин, таких як парабени та сульфати.

Якщо ви шукаєте натуральний засіб для відновлення та живлення волосся, Оlway Glossy Nectar може стати чудовим вибором. Ця олія має високу якість та ефективність, що зробить ваше волосся більш здоровим та блискучим.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
13
0
0
0
0
Наталія
Наталія
28.06.2022
Моя оцінка:
Спершу моя мама купила собі цю олійку і дуже почала мені її нахвалювати, звичайно ціна до користування здається завелика. Виникає питання "а якщо не підійде?" Але після того як я приїхала додому і сама спробувала, ефект мене вразив. Волося стало більш слухняним, блискучим і м'яким с першого застосування. Не має єфекту жирності. Купила 160 м. Флакон скло, виглядає дорого і стримано. Зручна у використанні. Вистачає 2 натиски с флакону максимум 4. І при цьому волося і справді сохне швидше. Купила восени, в зимку це рятивник номер один - немає більше наелектризованого волосся, адже це сезон светрів.
Рита
Рита
04.08.2020
Моя оцінка:
Пахнет так, что аж хочется съесть) мой фаворит среди брендов
Марійка
Марійка
02.08.2020
Моя оцінка:
Дуже гарна олійка з натуральних компонентів, так як я прихильник органіки для мене це особливо важливо. Олійка відмінно підходить для мого хвилястого волосся, відновлює пошкоджене волосся і живить їх. Рекомендую.
Ярослава
Ярослава
24.06.2020
Моя оцінка:
Увидела это масло у известной блогершии конечно же захотела себе такое. Купила его еще зимой и уже лето, а у меня оно еще есть, очень экономичный расход. Масло очень суперовое! Влюбилась в косметику Oway, теперь у меня есть шампунь, кондицинер, маска и очень хочу текстурирующий спрей. Кстати запахи это нечто! Аромотерапия дома, балдею от использования и ароматов. Советую!
Настя
Настя
01.06.2020
Моя оцінка:
Цена-качество! я довольна, благодарю за рекомендацию!

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари