Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
289 грн.

OWAY Шампунь від випадіння волосся micro-stimulating hair bath, 100 ml (розлив) НФ-00012284

Вже в дорозі
Виробник: Oway - Rolland
Модель: НФ-00012284
Відгуки: (7)
Немає в наявності
289 грн.

OWAY Шампунь від випадіння micro-stimulating hair bath

Цей шампунь один з кращих шампунів проти випадіння волосся (для зміцнення). Але, потрібно розуміти, у кого яка проблема та справжня причина випадіння волосся. Склад шампуню дуже багатий на природні вітаміни і трав'яно екстракти. Основні робочі продукти в шампуні, ви можете прочитати натиснувши кнопку СКЛАД. Купуючи цей шампунь, бажано проконсультуватися з нашими експертами Доктор Б'юті по телефону або безпосередньо на місці, в наших магазинах. Ефективність підвищується в разу, якщо застосовувати шампунь в комплексі із засобом проти випадіння волосся (ампули, пляшечка). Товар перевірений неодноразово і має позитивні відгуки у наших багатьох клієнтів. #Рекомендовано Доктор Б'юті
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
7
0
0
0
0
Наталя
Наталя
06.04.2021
Моя оцінка:
Скажіть, будь ласка, у вас шампуні oway бувають по 100 мл, в якій тарі вони йдуть?
Олена
Олена
08.02.2021
Моя оцінка:
Хотіла спробувати щось нове і купила цей шампунь. Дуже сподобався і тепер хочу спробувати всю серію (є ще лосьйон від випадіння). Волосся довго залишається свіжим. Вихід для тих, хто не хоче мити голову кожен день. Підходить для жирної шкіри голови. Приємний аромат. Ефект є.
Наталія
Наталія
17.01.2021
Моя оцінка:
Випадіння волосся значно знизилося. Дуже задоволена продукцією Oway. Не сумніваюся в його корисності через склад. При все це, моє волосся виглядає здоровими і приємні на дотик.
Екатерина
Екатерина
14.01.2021
Моя оцінка:
Шампунем мою голову два раза, держу минуту для того чтоб подействовал шампунь и укрепил волосы, беру его как профилактику выпадения, результатом довольна, волосы стали сильнее и эластичнее, приятный ментоловый запах дарит ощущение свежести коже головы)
Євгенія
Євгенія
03.01.2021
Моя оцінка:
Користуюся цим шампунем місяць, однозначно можу сказати результат є, але необхідно взяти в парі з комплексом проти випадіння волосся, взагалі я обожнюю цей бренд, так як в ньому натуральний склад, в косметиці використовуються натуральні складові!

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари