Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
1 224 грн.

OWAY SUN Маска для волосся After Sun Hair Mask, 150 ml НФ-00005936

Вже в дорозі
Виробник: Oway - Rolland
Модель: НФ-00005936
Відгуки: (1)
Немає в наявності
1 224 грн.

OWAY SUN Маска для волосся After Sun Hair Mask, 150 ml


Багата кремова маска з інтенсивним регенеруючим і репаративним ефектом. Забезпечує живлення та захист волосся, які страждають від наслідків сонця, солі і хлору. Живить, відновлює кутикулу, дарує блиск волоссю і захищає їх навіть після купання в морі. Цей косметичний продукт призначений для інтенсивного догляду за локонами після тривалого перебування на сонці і відпочинку на пляжі.

Він розроблений у вигляді високоефективної маски, яка забезпечить ваше волосся комфортом і привабливістю волосяного покриву після засмаги. В основі інноваційної формули лежать органічні, натуральні, етнічні активні компоненти. Завдяки екстрактів сливи і анісу, олив оливи і конопель, мигдалю і виноградних кісточок, ефірних масел фенхелю і лимона, засіб нейтралізує агресивну дію ультрафіолетового випромінювання і солоної води, виключаючи сухість. Воно надає зволожуючу, живильну і регенеруючу дію, підвищує природні захисні функції волосяного покриву.

За допомогою цієї маски дуже легко повернути локонам сяйво і м'якість, гладкість і шовковистість. А при регулярному використанні вона створює потужний зміцнюючий ефект, значно покращуючи загальний стан волосся.

Теги: засіб для волосся, догляд за волоссям, маска для волосся, захисна маска

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
Ольга
Ольга
18.08.2019
Моя оцінка:
Рекомендую использовать круглый год! Более сильного увлажнения я не встречала.
А эти натуральные ароматы О.Way - просто божественная ароматерапия в ванной )))

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари