Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
4 237 грн.

OWAY Сироватка для реконструкції Rebuilding Serum, 500 ml НФ-00005929

Вже в дорозі
Виробник: Oway - Rolland
Модель: НФ-00005929
Відгуки: (1)
Немає в наявності
4 237 грн.

OWAY Сироватка для реконструкції Rebuilding Serum, 500 ml

Надмірно пошкодженому волоссю необхідна особлива турбота і догляд. Спеціально для його швидкого відновлення і повернення привабливості експерти Oway розробили приголомшливу сироватку. Даний продукт лінії Oway Rebuilding Serum здатний робити глибокий інтенсивний вплив на клітинну структуру локонів, щоб відроджувати від коренів до самих кінчиків.

Косметична формула препарату поєднує рослинні протеїни (гідролізовані протеїни сої, кукурудзи та ін.), відрізняючись високою концентрацією активних компонентів. Унікальний склад дозволяє сироватці огортати поверхню волосся невидимою захисною плівкою, моментально повертаючи життєву силу і енергію, гладкість і сяйво, еластичність і пружність. При регулярному використанні цього засобу, волоссю гарантований здоровий доглянутий вигляд, воно швидше росте, не електризується, не січеться, не сплутується.

Теги: реконструкція волосся, відновлення волосся, овей реконструкція для волосся, італійська реконструкція для волосся, реконструкція з праскою, oway

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
1
0
0
0
0
Алла
Алла
05.12.2019
Моя оцінка:
Пользуюсь. Очень классный эффект

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари
Рекомендовані статті
20.04.2023
Як зробити волосся густішим?
Як зробити волосся густішим?
Завжди мріяли про густе волосся? Це досяжне! Щоб досягти бажаного ефекту, потрібен правильний догляд за волоссям: вітаміни, масаж ..