Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
1 452 грн.

Розгладжуючий флюїд OWAY Smoothing Fluid, 100 ml НФ-00005950

Вже в дорозі
Виробник: Oway - Rolland
Модель: НФ-00005950
Відгуки: (2)
Немає в наявності
1 452 грн.

Розгладжуючий флюїд OWAY Smoothing Fluid, 100 ml

Флюїд для гладкості волосся, легкого розчісування та надання блиску волоссю. Засіб ідеально підійде для неслухняного волосся, володіє розгладжуючими властивостями, ефективно справляється з пушінням волоссям, роблячи його більш стійким до вологої погоди.

Флюїд дає надійний захист волоссю від гарячих температур фена та праски, запобігає пошкодженням під час укладання та розчісування волосся.

Активні компоненти:

  • Дія протеїнів шовку, екстракту орхідеї та конопляного масла спрямована на згладжування кутикули волосся, що полегшує розчісування та робить волосся блискучим, шовковистим.
  • Екстракт цукрової тростини - глибоко зволожує волосся, запобігає сплутування, оберігає локони від зовнішніх негативних факторів.
  • Екстракт троянди живить структуру волосся, надає антиоксидантні властивості.
  • Екстракт плодів Буріті - унікальний компонент, який швидко вбирається, зволожуючи волосся без обтяжнення. Буріті ефективно прибирає пухнастість волосся, контролює статику волосся та підсилює блиск.
Відгуки
4/ 5
середній рейтинг товара
1
0
1
0
0
Соня
Соня
06.03.2020
Моя оцінка:
Отличное средство, постоянно им пользуюсь, мои волосы очень тяжело уложить, расчесать, он отлично с этим справляется.
Тина
Тина
11.06.2019
Моя оцінка:
Это флюид, не масло! Хорошо работает на внешность моих волос придает блеск и разглаживает мою кудрявость, с ним легко укладывать. Но если нужен уход, то это не он

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари