Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
589 грн.

Шампунь Goldwell DSN MEN проти лупи, 300 мл НФ-00022150

Виробник: Goldwell
Модель: НФ-00022150
Відгуки: (0)
В наявності
589 грн.
Купити в один клік

Шампунь Goldwell DSN MEN проти лупи, 300 мл


Цей шампунь має спеціальну формулу, яка розроблена з метою боротьби з проблемою лупи. Він ефективно очищає волосся та шкіру голови, допомагаючи усунути як видиму, так і невидиму лупу. Його делікатна текстура ніжно доглядає за волоссям, не пересушуючи його.

Один із основних компонентів шампуню - це спеціальний зміцнювальний комплекс, який має на меті покращити стан волосся та запобігти його випаданню. Цей комплекс надає волоссю додаткову силу і здоров'я, сприяючи його зміцненню зсередини. В результаті, волосся стає менш ламким і більш живим.

Після використання цього шампуню волосся стає блискучим, м'яким і гладеньким на дотик. Ви будете відчувати, ніби ви щойно відвідали салон краси, завдяки його освіжаючому ефекту.

Щоб скористатися шампунем, достатньо нанести його на вологе волосся, спінити масажними рухами і ретельно змити. При потребі можна повторити процедуру для досягнення більшого ефекту.

Використовуючи цей шампунь регулярно, ви зможете позбутися проблеми лупи, покращити стан свого волосся та надати йому здоровий вигляд.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.