Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
230 грн. 207 грн.

VESNA Шампунь для дітей, 275 ml НФ-00016622

Акційний товар
Виробник: Vesna
Модель: НФ-00016622
Відгуки: (0)
В наявності
230 грн.
-10%
207 грн.
Купити в один клік

VESNA Шампунь для дітей

Дбайливо очищує волосся та шкіру голови. Полегшує розчісування. Робить волосся шовковистим та м’яким. Не викликає сухості та подразнення. Заспокоює шкіру. Не містить барвників, не викликає сліз.

Ніжний шампунь HIPPO призначений для дбайливого очищення волосся та шкіри голови вашої дитини. Делікатна формула з комплексом натуральних інгредієнтів ефективно видаляє забруднення, підтримуючи фізіологічний pH епідермісу.

Основні діючі компоненти:

- Мацерат Календули позбавить епідерміс Вашої дитини від лущення і роздратування.

- Ніжна та поживна олія макадамії має унікальний склад, котрий схожий на склад природного шкіряного жиру. Якісний склад звітамінами А, В і високим вмістом ненасичених жирних кислот підвищує гладкість та пружність сухої шкіри і додає волоссю відчуття зволоження та здоров’я. Олія також захищає волосся від хімічних речовин та шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

- Вітамін А в олії знімає запальні процеси, сприяє швидкому загоєнню, має регенеруючі властивості. Вітамін Д зміцнює захисні функції шкіри проти зовнішніх чинників, таких як сонячні промені. Мононенасичені жирні кислоти, за вмістом яких оливкова олія є лідером серед інших продуктів, мають зволожуючий ефект.

- Екстракти календули, череди допомагають попередити висипи та запалення на шкірі, а також є джерелом вітамінів та поживних речовин для волосся.

- Екстракт амаранту має виразний антиоксидантний ефект, відомий своєю протидією вільним радикалам та одночасно містить надзвичайно велику кількість ненасичених жирних кислот. Екстракт амаранту забезпечує волосся достатнім зволоженням.

Не містить парабенів, феноксіетанолу, барвників та SLS. Гіпоалергенна формула: мінімальний ризик алергії на компоненти.



Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.