Меню
+380679626855 Замовити дзвінок
285 грн.

Vivian Gray White Crystals Luxury Shower Gel Гель для душу НФ-00016050

Виробник: Vivian Gray
Модель: НФ-00016050
Відгуки: (3)
В наявності
285 грн.
Купити в один клік

Прийняття душу - не просто спосіб очищення тіла, але і відмінний релаксаційний ритуал, що допомагає забути про домашні клопоти, робочих турботах і стреси. Тривоги минає дня відступають під натиском пружних прохолодних струмків води з чудовим пахощами ексклюзивного гелю White Crystals Luxury Shower Gel від преміального німецького бренду Vivian Gray.

Маючи густу, концентровану консистенцію, засіб гарантує гранично економічна витрата, адже пари крапель продукту вистачає для утворення пишної, невагомою піни. Антисептичні компоненти нового покоління делікатно, але ретельно видаляють бруд і бактерії, ліквідуючи також хвороботворні грибки. У свою чергу вітаміни, масла, мінерали та рослинні екстракти інтенсивно живлять, зволожують і наповнюють живильною енергетикою кожну клітинку, зберігаючи природний баланс pH.

Після використання гелю у ванній витає ненав'язливий, легкий аромат, а елегантне оформлення флакона, інкрустованого стразами, порадує око естета і прикрасить інтер'єр.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
3
0
0
0
0
Настя
Настя
24.11.2020
Моя оцінка:
Это обалденный гель для душа, хорошо питает кожу, не пересушивает, приятный аромат, красивая бутылочка будет радовать глаз)) однозначно берите)))
Эвелина
Эвелина
08.09.2020
Моя оцінка:
Мне очень понравился дизайн бутылочки, аромат приятый и вкусный, экономичный расход.
Мария
Мария
12.06.2020
Моя оцінка:
Кожа после геля увлажненная и мягкая, ненавязчивый запах, мне понравился!!

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.